Wat kunnen wij u nog meer bieden

Vakantie betekent zorgeloos genieten. We bieden dan ook extra diensten aan om u te ontzorgen. Zo hebben we bijvoorbeeld de mogelijk om het ontbijt te verzorgen. Dit ontbijt is € 6,50 per persoon. Het ontbijt wordt geserveerd in de gezamenlijke ruimte, maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen dat wij het ontbijt bij u brengen.

Geen zin in een compleet ontbijt, maar wel zin in iedere dag verse broodjes? Ook dat is mogelijk. Bestel minimaal een dag van te voren uw brood en wij zullen deze s’ochtends bij u bezorgen.

Enkele dagen per week zullen wij een diner verzorgen. Hiervoor kunt u zich vooraf aanmelden. Het diner bestaat uit een hoofdgerecht met vooraf enkele tapatjes. Gewoon lekker eten in een ongedwongen sfeer!!

In de gezamenlijke ruimte staan meerdere spelletjes en ook een tv. Het is vrij om hier gezellig met elkaar een spelletje te spelen of lekker tv te kijken.

Wij serveren koele en verfrissende drankjes op het terras en bij het zwembad. Tevens hebben we een kleine wijnkaart met zorgvuldig gekozen wijnen. Ideaal voor bij het diner of lekker in het zonnetje op het terras.

Wilt u een dagje naar het strand, maar u heeft geen strandlakens meegenomen? Ook geen probleem. We verhuren strandlakens voor € 4,50 per stuk per week.

In iedere accomodatie is het mogelijk om een campingbedje bij te plaatsen. Het plaatsten van 1 extra campingbedje is gratis.

 

 

Ontdek meer

Copyright 2019. All Rights Reserved. Casa Entre Praias.