Wat heeft Casa Entre Praias te bieden

 

Casa Entre Praias betekent letterlijk “huis tussen stranden”.  Onze casa ligt op minder dan 5 minuten rijden tussen de gezellige badplaatsen Sao Martinho do Porto en Foz do Arelho. Gelegen in een rustige omgeving, maar tegelijkertijd op steenworp afstand van vele bezienswaardigheden, cultuur en natuur en natuurlijk stranden, kortom een mooie uitvalbasis voor een afwisselende vakantie in het prachtige Portugal. Door het aangename klimaat  kunt u bijna het hele jaar genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft.

 

Bij onze casa hebben wij een ruime suite en een luxe appartement. Een heerlijk zwembad en gezamenlijk terras. Vanuit het terras een prachtig vrij en weids uitzicht. Naast onze casa hebben wij een kleine wijngaard waar de 2 cabana’s zullen komen te staan. Een unieke plek met een ook weer dat mooie uitzicht. Rust, comfort en een ervaring. Zwembad van onze casa direct om de hoek.

 

Aangrenzend aan het terras bevindt zich de gezamenlijke ruimte. Voor eventueel ontbijt, diner of gewoon gezellig een borrel. Door de dag heen schenken we hier ook lekkere koele verfrissende drankjes voor op het terras en bij het zwembad. We hebben ook een kleine wijnkaart met mooie wijnen erop.

Op ons terrein voldoende parkeergelegenheid en genoeg speelruimte voor de kinderen.

 

 

Ontdek meer

Copyright 2019. All Rights Reserved. Casa Entre Praias.