Huisregels

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Casa entre Praias.

Casa entre Praias is niet verantwoordelijk voor schade, verlies, diefstal, ongelukken etc., dit blijft uw eigen verantwoordelijk net als thuis. Het betreden of gebruik van de kamers, tuin, zwembad, barbecue etc. valt onder verantwoordelijkheid van de gast/bezoeker. De reis naar Casa entre Praias als ook andere risico’s is voor eigen rekening. Wij adviseren u om hiervoor een reisverzekering op te nemen.

Indien u eigendommen van Casa entre Praias beschadigt of vernielt wordt hiervoor het bedrag van de totale vervanging in rekening gebracht.

Alle accommodaties zijn rookvrij, voor rokers is er een mooi terras met meubilair aanwezig.

Beschikbaarheid opvragen

Zodra u de beschikbaarheid heeft opgevraagd ontvangt u een bericht van ons of gevraagde accommodatie beschikbaar is in de gewenste periode. Indien de accommodatie beschikbaar is dan kunt u een reservering doen. Als uw reservering is ontvangen sturen wij u per e-mail de bevestiging. In deze bevestiging is opgenomen dat uw reservering pas definitief is wanneer het voorschot is gestort en ontvangen. Het gehele bedrag dient 2 maanden voor aankomst betaald te zijn.

Alle prijzen zijn op weekbasis, inclusief eenmalig bedlinnen, badlinnen (2x per week verschoning), keukenhanddoeken, gas, water en elektriciteit, wifi en inclusief eindschoonmaak.

Het inchecken is mogelijk vanaf 16 uur, uitchecken voor 10:30 uur. Indien u graag op andere tijden wilt in- en/of uitchecken, neem dan contact met ons op. Dan bekijken we de mogelijkheden.

Huisdieren zijn niet toegestaan, voor een hulphond maken we een uitzondering.

Copyright 2024. All Rights Reserved. Casa Entre Praias.