Nabij gelegen stranden

Foz do Arelho

Mooi strand aan de ingang van het Obidos lagune. Zowel aan de oceaankant als aan de lagunekant vind je een mooi zandstrand. Voor de kleine bezoeker is de lagunekant het prettigst vanwege de geringe afloop en je hebt daar geen last van de soms sterke golven. Aan de lagune heb je diverse strandtentjes waar je heerlijk op het terras wat kunt eten en drinken met een spectaculair uitzicht.

Sao Martinho do Porto

De baai is een schelpvormige lagune. Door een smalle opening tussen rotsheuvels staat deze baai in verbinding met de oceaan. De baai is door heuvels en duinen omgeven en door een langzaam hellend zandstrand in de zomer staan hier vele witte strandhuisjes (tentjes) op het strand. Deze tentjes zijn te huur, waardoor je een lekkere plek hebt om in de schaduw te liggen. Op en rond het water is ook het nodige vertier. Er zijn waterfietsen en kano’s te huren. Midden op het water zijn meerdere luchtkussens en glijbanen, waar de kinderen heerlijk  kunnen spelen.

Praia do Salgado

Dit uitgestrekte strand ligt tussen Sao Martinho do Porto en Nazare. De meestal ruwe zee maakt het samen met het brede strand niet geschikt voor kinderen. Het is een perfect stand voor rustzoekers.

Ontdek meer

Copyright 2024. All Rights Reserved. Casa Entre Praias.